Delima Giant

1:11:00 PM

Hari tu mak ayah Ain ke Cameron Highland bercuti. Kat tempat sejuk skit macam tu, banyakla sayur & buah fresh2 kan. Yang tu biasa.

Yang luar biasa, delima ni ha. First time Ain 'jumpa' delima punya besaq macam ni. Dah macam bola tampar dah besaqnya. Sama besaq dengan kepala Achik. Haha


Khayla kena peluk delima ni dengan dua tangan dia.


Tengok ha, lagi besaq dari tapak tangan Ain. Berat plak tu.

Alhamdulillah, rezeki mak ayah. 😊 

You Might Also Like

0 comments

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)